Kezdőlap
            Kezdőlap            A Szoftver            Rendelés            Vélemények            KAPCSOLAT
Profilom  :  Kosár  :  Bejelentkezés
Bejelentkezés
Bankkártyás fizetés
Vélemények:

Ugye ezek itt mind kamu emberek, kamu véleményei?

Igen(!), a délutánjaimat azzal szoktam tölteni, hogy újabbnál újabb siker sztorikat találok ki ☺ . Na de félre a tréfával ☺! Az itt lévő vélemények mind valós, létező emberek, igaz történetei!

Akkor miért vannak olyan vélemények, ahol csak keresztnév, vagy rövidített vezetéknév van?

A válasz nagyon egyszerű: Ők kifejezetten így kérték, vagy így írták a levelüket. Valamint a pótvizsgázók neveit soha nem nem írjuk ki teljesen. Ugyanis senki nem szeretne úgy bekerülni a Google kereső első találatába - miután beírta a saját nevét -, hogy "MatekSoft Vélemények - Kis Pista, sikerült a pótvizsgám !" Senki nem büszke arra, hogy életében pótvizsgáznia kellett és ezt mi sem szeretnénk tudatni az országgal. Ez alól csak akkor teszünk kivételt, ha a felhasználó külön kéri, hogy teljes névvel tegyük ki.

Vélemények és sikerek

azoktól, akik már használták a szoftvert!

Balogh Dániel

Sziasztok!

Balogh Dániel vagyok, 19 éves, és egy sikeres pótvizsga után, most egy sikeres matek érettségit tudhatok a hátam mögött, amit részben nektek is köszönhetek. Jó döntés volt, hogy ezt a programot választottam a felkészülésekhez.

Mindenkinek bátran ajánlom ezentúl.

Köszönöm, hogy létrehoztátok ezt a remek lehetőséget a gyengébb matekosoknak.

Kotroczó Roland

Üdv! A matek érettségim a segítségeddel 76%-lett, 4 pont kellett volna az ötöshöz. Ahogy néztem, még érettségi után, magamtól ha nem izgulomel, vagy nem is tudom mire fogjam :D .. akkor olyan 85,86,max 87 pontosra tudtam volna megírni, ezt úgy értem, hogy amik nem lettek jók azok nem azért nem lettek jók mert nem TUDTAM hanem mert félre írtam, lefelejtettem, vagy hasonló dolgok miatt. Mellesleg kicsit, de csak kicsit büszke vagyok magamra, mert tavaly szeptembertől kezdtem el tanulni, vagy októbertől, nem tudom mikor vettem a jogosultságot az oldalon, és olyan 6-7 hónap alatt, igazi tanár nélkül, tehát érted hogy értem, nem mentem el külön órára, sehova csak a te oktató anyagoddal csináltam, és 2 évig matekot sem láttam mert a szakmában nem tanultam az okj-s képzés alatt érettségi után, és így sikerült ezt az eredményt produkálni, igazából jobb mint a 3-4 évvel ezelőtti 21%-os matek :))

No de köszönöm a szolgáltatást, és ajánlani fogom az oldalad ha valaki rászorul, nagyon sokat segítettél vele ,ahogy látod, egy nagyon nagyon gyenge kettesről pontosabban 21%-ról(ami mára már nem is kettes..) 76%-ot sikerült elérjek, úgy hogy 2 évig érettségi után nem is foglalkoztam matematikával! Még egyszer,nagyon szépen köszönöm a segítséget, nélküled biztos nem sikerült volna :)(ezeket azért írtam le újra, hogy a "vélemények rólunk" részbe bele rakhatsz:P :)

G. Laura

Kedves Balázs

2,5 hónapom volt 9 év elteltével a mostani matek érettségire felkészülnöm, úgy mint sokan másoknak munka mellett. Szeretnék bekerülni egy szakra, ahol a matek felvételi tantárgy, csak későn észleltem fel.( 2005 ben a félévi jegyem lett beírva az érettségi botrány miatt ezért volt erre szükségem) Szinte a 0 ról indultam, mivel sajnos nem sok minden maradt meg ennyi év elteltével a korábbi ismereteimből, és hatalmába kerített a "nem tudom hol kezdjem" érzés, akkor találtam rá erre a programra. Visszanézve a megoldókulcsot (bár nem szeretném elkiabálni) de egész jól sikerült. Még ha nem is sikerül bejutnom a kinézett szakra, egy percig sem bánom hogy belekezdtem. Erre a programra alapoztam a felkészülésem, és a legjobb döntés volt. Folyamatosan tudtam követni, könnyedén de mégis fokozatosan nehezítve vannak felépítve a feladatok és ésszerűek, nem túlbonyolítottak magyarázatok. Rengeteget tudtam fejlődni ez idő alatt a feladatok segítségével. Szeretném megköszönni és mindenkinek ajánlani aki hasonló helyzetben van mint én. Sosem késő elkezdeni, 2,5 hónap nem áldozat, főleg úgy hogy ezzel a programmal nem éreztem akkora tehernek a felkészülést, mivel folyamatosan fenntartotta az érdeklődésem ( és nagyon jó hangja van a srácnak aki a feladatokat magyarázza :) )

Még egyszer szeretném megköszönni és további hasonlóan elégedett új felhasználókat kívánok :)

Laura

3 héttel később:

Szia Balázs

61% lett 4 es :) :))

Magamból nem néztem volna ki ennyit, mégegyszer köszönöm a segítséged :))

Szép Napot :) Laura

T. Lilla

Nem tudom, hogy itt lehet-e véleményt írni a szoftverről, de azért megpróbálom. Mióta a teljes verziót használom ( 2 órája ) , úgy érzem van értelme elmenni érettségizni. Ezentúl minden nap legalább 2 órát fogok matekozni a programmal, de nem azért, mert muszáj, hanem mert jó érzés, hogy végre a matematikában is sikerélményem van. Köszönöm, hogy létrehoztad ezt a programot és ajánlani fogom mindenkinek! Egyszerűen fantasztikus!

Üdv,Lilla

Kristóf

Kedves Balázs!

Először is engedd meg, hogy gratuláljak a 2.0-ás verzióhoz. Nagyon jól sikerült! A szoftvered nekem nagyon sokat segít. Kész szórakozás használni és élvezem a matekot úgy ahogy van. Köszönöm! A levél tartalmát - szükség esetén - egészben vagy részben marketing célra felhasználhatod.

Üdvözlettel, Kristóf

Nagyné Kelemen Mónika

Tisztelt Balázs!!

Köszönettel tartozom Önnek/neked, a mateksoft anyagokkal kapcsolatban. A nyáron megrendeltük a csomagot, egy évre, és őszintén szólva - mivel nem ismertem - nem tudtam, hogy lesz-e sikere... hát lett!!! Egy óriási kő esett le rólam, mert a fiam leérettségizett matekból, májusban nem sikerült neki!! és nem is akárhogy!! Én reménykedtem, hogy összeteszem a két kezem, ha 25 %-ot eléri.... írásbelije a határon volt, 12 pontot szedett össze csak, úgyhogy mennie kellett szóbelire. az tegnap volt. és ott nagyon jól szerepelt. igaz, szorgalmasan tanult egész nyáron- nem hagytam békén - meglett az eredménye. nagyon megdicsérte a vizsgáztató tanár, szinte minden feladata jó volt. ott a max. 50 pontból 36-ot szedett össze, így összességében 32 %-os lett a matek érettségije!!! Nagyon boldogok vagyunk, és köszönettel tartozunk neked, Önnek, hogy megrendeltük tőled ezt a csomagot!! Minden ilyen ismerősömnek, aki matek-betegségben szenved, csak jó szívvel fogom ajánlani!!! Jövőre is fog kelleni, mert a kisebbik fiam most 10.-es, és igaz, egy hajszállal jobb a másik fiútól, de ráfér a gyakorlás!!! köszönöm!!

Nagyné Kelemen Mónika

Kozma Edit

Kedves Balázs!

Tavasszal volt egy éve, hogy a lányomat befizettük az Ön programjára, és ez volt az elmúlt tíz év legjobb befektetése számunkra. A lányom tavaly 3-as volt év végén, az idén viszont dicséretes 5-ös lett egy budapesti gimnáziumban. Nagyon hálásak vagyunk és minden ismerősünknek Önt fogjuk ajánlani. Isten áldja!

Majorné Bea

... A mostanit a kisebbik tanulmányozza, persze csak a 9. osztályosban, ott talált olyan témakört, amit tanulnak 7-ben. Nagyon tetszik neki, hogy bármikor megállíthatja, visszatekeri, látványos, érthető neki is. Ha nem helyes eredményt ír, hangosan felkiált, hogy "miért nem?". Aztán, amikor a magyarázatból kiderül, akkor meg igazat ad, hogy "tényleg". A férjemmel szoktunk kuncogni rajta, mert beszélget a "tanárral". Gondolom veled.

Köszönöm a munkádat.

Üdv. Majorné Bea

Szöllősi Flóra

Kedves Balázs!

Már egy ideje tervezem, hogy írjak neked, csak az érettségi miatt nagy a felfordulás. Nem akarlak untatni a gimnáziumban eltöltött matematikai pályafutásom történetével, de a lényeg az az, hogy nagyon megszenvedtem (évet is kellett ismételnem, amit nagy kudarcként éltem meg). Ennek ellenére, zártam 5-össel is tanévet, de általában az volt a jellemző, hogy pengeélen táncolt a 2-esem. Valószínűleg a probléma abból adódott, hogy nehezen tudtam koncentrálni és fogalmam sem volt, hogyan kell matematikát tanulni. Hozzá se tudtam kezdeni, és ez úgy dühített! Egy héttel az érettségi előtt bukásra álltam. Hiába jártam drága korrepetálásokra, az időből csak annyira tellett, hogy átszaladjunk pár feladaton. Így számomra ez teljesen eredménytelen volt, valószínűleg azért, mert egészen az alapoktól kezdve hiányosságaim voltak, nem láttam át a feladattípusokat és minden olyan nehéznek, megfejthetetlennek tűnt. Az utolsó pillanatban találtam rá erre a programra, és bár a szüleim ódzkódtak tőle, megvettem, mert számomra megbízhatónak tűnt a dolog és más esélyem nem volt, teljesen kétségbe voltam esve. Aztán kiderült, hogy ez a legjobb megoldás, amit csak találhattam volna! Őszintén szólva meglepett, hogy ez tényleg működik! Egyrészt, van abban valami, hogy a mi generációnkhoz közelebb áll az internet, a technológia világa és jobban lefoglal. Másrészt nagyon olcsó! Miután a program segítségével (pár nap alatt!) sikerült nagyon jól felkészülnöm, felmerült bennem, hogy lehet, hogy csak ennyibe kerül? Persze nyilván sokaknak nehéz megfizetni, de szerintem ár-érték arányban messze ez az egyik legjobb lehetőség. Arról nem is beszélve, hogy nagyon érthetően magyarázol, szükségtelen visszakérdezni. Az ábrák nagyon jók és a feladatok is maradéktalanul le vannak vezetve, teljesen átláthatóak. Jó, hogy lépésről lépésre haladhatunk, témáról témára és tetszik a stílusod is! Nagyon hatékony program, mert mialatt végignéztem egy-egy témakört, már meg is tanultam (persze azért közben jegyzeteltem is). A suliban mindenkinek elújságoltam, megmutattam a programot, másoknak is nagyon tetszett és sokat segített! Ezentúl minden "sorstársamnak" ezt ajánlom. Szerintem nagy kár, hogy sokan azt hiszik, hogy képtelenek megtanulni és megszeretni a matekot -nyilván a tanároknak is nagy szerepük van ebben-, pedig egy pillanat alatt magadénak érezheted és izgalmassá válik, ha sikeresen (módszeresen) és érdeklődéssel elmerülsz benne. Akinek nehezen megy a matek, annak ez a sikerélmény semmihez sem fogható. Szóval, nálam pár nap alatt sikerült elérned azt, amit sok év alatt egy matek tanár sem tudott. Az érettségi eredményét még nem tudom, de 4-esre tippelek. Szomorúan pakoltam el a matekkönyveimet, jegyzeteimet, mert megszerettem a matekot és többet már nem lesz lehetőségem bizonyítani. Úgy sajnálom, hogy csak az utolsó pillanatban találtam rá erre a programra! Színötös lettem volna, ha előbb megveszem. De jobb későn, mint soha, és én őszintén nagyon köszönöm neked! További sok sikert kívánok!

Győző

Szia Balázs!

Húú hol is kezdjem. 2009-ben érettségiztem, akkor nagyon elszúrtam a matek érettségit, csak 28%-ot értem el, következő évben megpróbáltam javítani. Végül is sikerült, de a javító érettségi is csak 48% lett. Idén az iskola, ahol egy okj-s képzésre jártam, felajánlotta, hogy kifizetnek nekem egy újabb javító érettségit, így hát neki szaladtam ismét. A Te segítségeddel - hozzám képest - elképesztő eredményt értem el. 71%-os érettségit írtam. Lehetett volna jobb is, de nem panaszkodom. Nagyon hálás vagyok neked. A Te segítséged nélkül nem sikerült volna. Mindenkinek ajánlani fogom a programod és remélem a jövőben is tudok majd még segítséget kérni Tőled. Még egyszer nagyon szépen köszönöm!

Koller Tamás

Nagyon hasznos gyakorlatias oktatóprogram köszönöm. Sikerekben gazdag évet és rengeteg megrendelést kívánok neked/önöknek. Érdeklődnék hogy létezik-e nyomtatott reklámanyag amit iskolákban, tömegesen főleg diákok által látogatott helyeken buszmegálló, pályaudvar ki lehet függeszteni?

Ádám

Kedves Balázs!

Ez a program, amit vásároltam a legtökéletesebb amivel eddig találkoztam. Maximálisan megéri az árát. Mindenkinek ajánlani is fogom, aki a középiskolai tananyagot szeretné elsajátítani, vagy a tudását felfrissíteni.

Norbi

Üdv, csak annyit szeretnék mondani , hogy imádom ezt az oldalt !! de szó szerint !!! első félévben alig súroltam alulról a kettest.. 40-50 % os dogákat írtam.. Második félévre megrendeltem A SZOFTVERT és a legrosszabb dogám 79% volt .. felőlem annyi frissítés és újítás lehet amennyi csak belefér csak ez a csoda soha ne szűnjön meg ! Norbi voltam sziasztok !

B. Tímea

Köszönöm szépen:) nem tudtam írni mert dolgoztam, de valóban sokkal jobb veled így a matektanulás és imádom a mateksoftot:) ha több időm lenne sokkal többet ülnék előtte és nem azért mert muszály hanem jó időtöltés lett, mit ha mindig rejtvényeket töltögetnék :)

Szűcs Emese

Kedves Balázs!

GRATULÁLOK A PROGRAMHOZ. Bár jópár éve volt, hogy ezeket a dolgokat tanultam, és most tulajdonképpen a gyerekeim miatt kukkantottam bele, meg kell mondanom, hogy "beleszerettem". Alig tudtam elszakadni tőle.

Árvai Anna

Jó napot! Szeretném megköszönni, hogy létrehozta a programot, mert így stresszmentesen készültem a holnapi érettségire, szívből ajánlom bárkinek ezt az oldalt, osztálytársaimmal már régebben is megosztottam. (Hogy kicsit dicsekedjek, elárulom, hogy a próbaérettségim 91%os lett, az enyém lett a legjobb az osztályban.) Mindent köszönök még egyszer!

Szigeti Ádám

Amióta használom a programot, mindig 4-est 5-öst írok, holott korábban üvöltve ugrottam fel a székből ha meg lett a 2-es. Bár azóta sokszor gyanúsítottak, hogy puskázom de azt mondtam: "Csak megláttam a matematika szebbik énjét, s hogy segítsen nekem elég pár perc és jó barátok leszünk!". S a legjobb az egészben, hogy néha néha csak 10 perc kell a programmal, hogy kimondjam egy új témára "Ezt értem!". Köszönöm a sok jó matek jegyet, s azt is, hogy ezeket leírhattam!

E. Sándorné nagymama

Tisztelt Uram!

Május óta készülök egy elköszönő levelet írni Önnek. Úgy emlékszem a régi verziót 2010 nyarán vettem. Unokámat - mint teljesen laikus nagymama - készítettem pótvizsgára és érettségire. Azóta a másiknak is sikerült egy pótvizsgája. Ő már azóta a legjobb matekos az osztályban. Én még a régi verziót használtam, szerettem. Az újra már nem álltam át. Köszönöm jó választás volt az Ön segítségével matekozni. Üdvözlettel és megemlítve, hogy én az összefüggő magyarázatot kedveltem, elismerve persze, hogy a diákokat folytonosan "ébren kell tartani és foglalkoztatni kell".

Antal Imre

Kedves Balázs!

Mégegyszer gratulálok az új megjelenéshez! Azt is díjazom, hogy egyre többféle kínálatot adtok az érdeklődőknek, valamint a kedvezmények lehetősége is igen széleskörű. Nagyon drukkolok Neked és a csapatodnak, hiszen hónapról hónapra, évről évre fejlődtök. Nagyon szeretem az oktatóprogramot. Olyan, amire az ember vagy azt mondja, hogy "olyan, mintha én találtam volna ki", vagy "de kár, hogy nem én találtam ki először!" (Vérmérséklettől függően :-)) Sok sikert, jó sok előfizetőt :-) és további jó munkát, a munkához jó egészséget, kitartást kívánok!

Baráti üdvözlettel: Antal Imre

Néhány Facebook-os vélemény

Kérdőíves felmérés: "Mi tetszik a programban?"

-Ennek köszönhetően megspóroltam a szüleimnek a matektanár díját, és ezért  köszönet, s javítottam az év végére a matek jegyemen. Köszönöm a segítségeteket és várom a továbbfejlesztett változatot. Sok sikert a továbbiakra!

- Gratulálok a MatekSofthoz, egyedülálló és nagyon klassz. 

- Néha elgondolkozom hogy miért járok matek órákra ha mindent itt értek meg..!?

- Szóval abszolút érthető és jó hogy vannak emberek akik ezzel foglalkoznak! Köszönöm! Nem buktam meg matekból, hála nektek!

- Én egy 38 éves apuka vagyok, aki most van túl az érettségi írásbelin, és nagyon sokat köszönhetek neked, mert sikerült elérni a szükséges pontszámot, ahhoz hogy meglegyen a minimum követelmény matekból (+10pont), szóbeli nélkül.

Úgy gondolom, hogy nagyon sokat segített az ismétlés az érettségi tételekből, és az érettségi összefoglaló ismétlésekből, amit nem egyszer hallgattam meg.Köszönöm ezt a tanulóbarát hozzáállást, úgy éreztem magam, mint egy diák aki fontos a tanárának.
Remélem a lányom is tudja majd használni ezt a weboldalt, bár ö még első osztályos.
Én sem voltam matekból jó, de most tapasztaltam meg, úgymond felnőtt fejjel, hogy egy kicsit meg kell szeretni a matekot, hogy megértsd.
Még egyszer köszönök mindent, nagyon szuper vagy.
KÖSZÖNÖM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

- Nagyon örülök annak hogy Édesanyám meg találta ezt a lehetőséget nekem hogy más módon is lehet matekot tanulni. Már van hogy szinte élveztem azt hogy sikerült meg oldanom a feladatokat....szuper és sok sikert.

- Kedves Balázs nagyon örültem,hogy használhattam a programot.Sajnálom,hogy csak az utolsó évben volt lehetőségem tagságot váltani. Sok osztálytársamnak ajánlottam az oldat, de sajnos a felnőtt oktatás hátránya az, hogy csak arra fizetünk be amire nagyon muszáj.Gyerekeinktől nem sajnáljuk a külön tanárt,de magunktól már igen. Nekem nagyon sokat segített ez a program, néha többet mint az ha beültem az órára.Az ingyen letölthető anyagokat mindig szívesen fogadták és használták az osztálytársaim is. Ezután is jó szívvel fogom ajánlani ezt az oldalt minden ismerősömnek akinek szüksége lesz rá. A matek érettségim a körülményekhez képest egész jól sikerült (60%-os lett),nem vagyok vele elégedett de 49 évesen nincs mit szégyenkeznem azt hiszem. Még egyszer köszönöm a segítséget és további jó munkát . Gyügyeiné.  

-Jól magyaráz, jobban és gyorsabban megértettem az anyagot..

-Minden érthetően van elmagyarázva, könnyen elérhetőek az anyagok a menüpontok segítségével.

-Az érthető magyarázat, nem használsz olyan kifejezést, amin meglehet akadni, ha nehezebb rész következik, azt már előre megmagyarázod.

-Tetszik az alaposság és az érthetőség.

-Érthető, akárhányszor meghallgatható.

-Szépen elmagyarázza a matematikai szabályokat.

-Az, hogy nagyon érthetően elmagyarázza el a feladatokat. Meg is fogom rendelni a lányomnak.

-Mindenki számára érthető részletes magyarázat.

-Vissza lehet tekerni ha nem érted és nem égsz le senki előtt.

-Borzalmas jónak, célratörőnek és ugyanakkor mégis részletes magyarázatnak tartom.

-Nagyon jó, hogy egy türelmes , nyugodt hang mondja, hogy miből mi következik.

-Úgy hozta a sors, hogy esti gimnáziumban kellett folytatnom tanulmányaimat, heti 3 óra alatt, és a rohamtempó miatt nem értettem a matematikát, végig 2-es voltam, év végre nagyon lerontottam az eredményeimet, de érettségi előtt 2 héttel az ingyenes verzió és az előtte való nyílt nap segítségével 4-esre érettségiztem! Kitűnő a szoftver!


-Nagyon kényelmesnek találom, sokkal érthetőbb is mint ha egy matektanárhoz járnék, akkor gyakorlok vele amikor akarok.
érthető magyarázatok

-Az ,hogy sikerült megértetnie velem amit idáig egy tanárnak sem sikerült!

-Szenzációs!:-)

-Ha a gyerek nem ért valami, akár többször is meghallgathatja.Gyakorolhat is, és rögtön meg is tudja, hogy jól oldotta-e meg a feladatot.

-Az hogy érthető!!!! nagyon és ennél több nem is kell :)

-Az egész program felépítése tetszett.Ha az összefoglalóban volt nehezebb téma akkor jó volt,hogy felhívta a figyelmet,hogy hol lehet utána nézni.
Nagy segítséget adnak az ábrák a feladatok magyarázása közben.

-Jól érthető a magyarázat, rögtön megtudhatom a hibáimat, vagy hogy jól dolgoztam. Feladatokat küldhetek nektek és segítséget kapok a megoldásához. elérhető a 4 éves anyag több órás kutatás nélkül bármikor, ez szuper.
rendkívül hasznos

-Egyszerű,érthető és főleg az tetszik benne,hogy vissza tudok tekerni,ha valamit nem értek. :D

-Sok segítséget nyújt a matektanárom is észrevette hogy javítottam ennek a programnak köszönhetően és kérte hogy minél több osztálytársamnak mutassam meg.

-Nagyon érthető. Könnyű tanulni vele.

-Egyszerűbben magyaráz így gyorsabban értem meg és nem kell órákat töltenem a tankönyv bogarászásával.

-Nagyon jó oldal, sok értékes információt kaptam és valóban jobb jegyeim lettek.

-Emberség, türelem, hozzáértés, sok jó szó

-Nagyon érthető, egyszerű magyarázatok

-Nagyon egyszerűen és gyorsan megértem a feladatmegoldások menetét a szoftvernek köszönhetően. Meglepődtem, mikor első alkalommal próbáltam és 15 perc alatt egy addig felfoghatatlannak tűnő anyagot elsajátítottam.

-Nagyon tetszik, hogy könnyen érthetően, lépésről lépésre elmagyaráz mindent, mintha csak egy tanár beszélne, aki ráadásul jobban is figyel a diákra, mintha 30 gyereknek beszélne :)Illetve az is tetszik, hogy egy-egy részfeladatnál a tanulót/felhasználót kéri, hogy oldja meg, illetve ilyenkor visszajelzést kapunk róla, hogy helyes-e a válaszunk.

-Így, nekem nem kell sok plusz energiával/idővel napra késznek lennem matekból... és főleg egészen biztosan nem vezetem félre a gyerekem a szerintem jó megoldással.....:)

-Hallom és látom is egyszerre a levezetéseket, megoldásokat. Ha nem értem elsőre, ismét nekiláthatok.

-Figyelemfelkeltő tanítási módszer amit élvezni is lehet és bármikor elérhető.

- Hogy érthetően el magyarázza az anyagot.

- Az hogy még a munkahelyen is tudom használni.

- Tökéletes! Nekem minden nagyon tetszik rajta! :)

- "Engem az fogott meg a szoftverben, hogy nagyon jól kidolgozott és igazán hasznos a tanulmányaimhoz. Én esti iskolába járok és nagy hasznát venném, mivel nincs időm a munka mellett tanárhoz járnom. Idén érettségizem és jó volna egy elérhetőség számomra.
Köszönöm a lehetőséget!

- A lányomnak a matek pótvizsga a MatekSoft használatával sikerült.

Sajnos a gimiben a matek tanárával nem jöttek jól ki egymással, ezért nem tanult (azt hitte, hogy a tanárral jól kiszúrt).
A lányom végre nekikezdett tavaly decemberben és a májusi vizsgára felkészült. Azt mondta, hogy a magyarázatok érthetőek voltak, amit addig nem tanult meg rendesen, azt is megértette. Nagyon tetszett neki,hogy a laptopon az ágyban gyakorolhatott a programmal, visszatekerte ahányszor csak akarta.
Sőt még én is belenéztem, és sok minden visszajött, pedig már régen matekoztam.

Most a kisfiam még csak 6. osztályos, de szeretném, ha majd ő is használná, ezért tervezem, hogy tag maradok. Nem szeretném, ha úgy járna, mint a nővére.

Annak idején még a DVD-s változatot vettem meg."

- Az,hogy érthetően elmagyarázzák. Nincs benne semmi csavar és mellébeszélés,ami jellemző a matektanárok többségére :(

- Örülök,hogy megtaláltam ezt a programot és lehetőséget kaptam,hogy érthető legyen számomra a számok világa.

- Egyszerű,érthető!

- Nagyon tetszik ha nem értem, bármikor újra vissza tekerhetem.

- Bármikor segít a feladattok átismétlésében.

- Nagyon jó matek tanárom lett most 12.-ben. Értem a matekot, de a szoftver segítségével sokkal jobban megmarad bennem, ami mondjuk nem elhanyagolandó, ha valaki pénzügyi szinten szeretné folytatni tanulmányait.:)

- Kedvezőbb, mintha matektanárhoz járnék. Akármikor újra lehet nézni a videókat.

- Ami nagyon jó a MatekSoft-ban, az az, hogy ellenőrző feladatok is vannak benne, így azonnal megtudom a választ, hogy helyes volt vagy nem. Hogy van online-os verzió és PC verzió is egyben, akinek korlátozott a net-je, annak ott van a PC verzió, vagy akár a suliba is tudja vinni a laptopján.
Egyszerűen és érthetően vezet végig a leckéken.

Gratulálok a tananyaghoz, nagyon jó lett!

Üdv. Kis Attila

U.I. Távoktatáson tanulok, hogy az Érettségit szerezzem meg, 10-dikes vagyok most!

- Elég szájbarágós, türelmes, nyugodtan beszél a tanár, bármikor meghallgathatom, annyiszor ahányszor csak akarom, és amíg meg nem értem.
És működik is, mert a demókból is sokat tanultam.

- Egyszerű és érthető. Esti suliba járok ahol nem igazán van idő sokat foglalkozni az anyaggal.Sajnos a tanárunk mindig a bonyolultabb feladat megoldásokat szereti meg mutatni nekünk, bár néha a könnyebbel is problémáink vannak. Hiába mondjuk neki,hogy régen jártunk iskolába, nem érdekli igazán.

- Mint kezdő felhasználó nem akarom bírálni és nincs is miért. Sok sikert a munkához. Nagyon pozitív még nekem az a nyugodt hang, ami jellemzi az anyagokat

- Én 32 éves vagyok régen ültem az iskolapadban nagyon sokat segít ez a program mivel most járok érettségizni nagyon jó lenne,ha lenne más tantárgyból is!

- Széles körű ismereteket és gyakorlási lehetőséget ad. Többször lehet próbálkozni a teszttel, egy-egy feladatot is ki lehet emelni, részletes megoldás van. Jó, hogy jeggyel nem értékel, csak szóban. Gratulálok a szoftver készítőjének és további sok sikert kívánok!

- Emberközeli

- A legjobb, hogy nem rögtön a száraz anyagot zúdítja rám, hanem élvezetesen, példákkal magyarázza a tananyagot és közben magamat is tesztelhetem.

- Hogy teljesen érthetően vannak levezetve a feladatok.

- Örülök, hogy vannak ilyen vállalkozások, mert általában csak elmebeteg dolgokkal foglalkoznak az emberek...

- Érthetőség, interaktivitás, egyszerűség, szemléletesség, jól áttekinthető, a tananyagot lefedi, sokszor az alapoktól kezdi a magyarázatot, fejlődő, olcsó és szép.

- Hogy értelmesen levezeti a feladatokat. Megértem!

- Az hogy egyszerűen és érthetően magyarázza el.

- Esti iskolába járok, most vagyok 12.-es .3 gyermekem van . 3. 7. 12. osztályosak. Amint összejön az ára, nekem szükségem van a programra, tetszik és könnyen érthető. Az ingyenes része nekem már sokat segítet.

- Nagyon jó program.

- Szülőként, és egyben 12.-es diákként használom a MatekSoft programot. Nagyon tetszik az érthető magyarázat, a világos kifejtés, valamint, hogy egy egy részre bármikor visszamehetek, és addig nézhetem, amíg meg nem értem. Nagyon teszik az új fejlesztés az Evolution! Tényleg csak elfogultan tudok nyilatkozni! Tetszik, hogy azért az árak a földön járnak, mert azt hiszem a mai anyagi helyzet miatt, ez sem utolsó szempont.
Egyszóval bátran ajánlom másoknak is, amit általában meg is teszek...
Az ára meghatározásánál valószínű, hogy jelenleg ez most problémát okozna, persze többet is megérne, csak a pénztárca szorít. De ha hozzávetem a leghasonlóbb konkurenciájukat, akkor az árak itt elenyészőek. Hozzáteszem, hogy remélem ez nem fog jelentős átalakuláson átmenni, mert korábban ott voltam előfizető, de az árak jelentős változásai miatt kerestem más megoldást, és jutottam le Önökhöz. Szeretnék elnézést kérni nyíltságomért, de csak a valós tényeket írom le. Szerintem a kevesebb néha több, mert nem mindegy, hogy mennyi előfizetőt tudnak toborozni. Nem bántam meg, hogy Önöket választottam, mert nagyon jó amit csinálnak, és nagyon teszik.
Annyira jó színvonalat építettek ki, hogy még további osztályokkal való kibővítést is hasznosnak találnám. Esetleg más témaköröket is az érettségi témakörből. Hiszen nem kis követelménynek kell megfelelni. pl. Magyar, Történelem. Ezzel akár a 8. után felvételiző diákokat is segíteni tudnák, s ezáltal azt hiszem nagyon sok ember segítségére tudnának lenni.

- Bármikor tanulhatok vele amikor csak akarok!

- Értelmes magyarázat, sok változatos feladat, amik fenn tartják az érdeklődésemet, így nem fenyeget az elalvás veszélye és, hogy egy barátságos hang magyarázza el a matekot.

- Jól, érthetően magyarázzák az anyagokat.

- Az hogy akkor tudok rámenni, amikor akarok és ha elsőre nem értem megnézhetem még egyszer.

- Az hogy kislányom tudja a tanulmányaihoz hasznosítani.

- Minden.

- Kevesebb szenvedés!! Ha nem értem megnézhetem újból!

- Áttekinthető, felhasználóbarát SEGÍT

- Amit az órán nem értek azt itt megértettem.

Marika, Máté

KEDVES BALÁZS!

Mélységesen szégyellem magam, hogy nem Te voltál az első, akinek megírom, hogy Máté fiamnak nagyon jól sikerült a matek vizsgája. Szándékunk szerint rögtön írni akartunk, aztán a nagy megkönnyebbülésben elmaradt. A vizsga Máté szerint közepes erősségű volt és hasonló feladatok voltak, mint a Ti tesztetekben. Hatalmas segítség a szoftver, Máté szeretné végig használni, amíg tanul. Nagyon örülünk, hogy rátok találtunk. Hálásan köszönjük a segítséget. További sok sikert munkátokhoz

Ő. Endre

Szia Balázs!

Sikerült a pótvizsga 50%-tól volt kettes nem tudok jegyet hogy hanyas lett de elég könnyedén sikerült teljesíteni. Nagyon jó a program, szerintem ennek köszönhetem hogy nem buktam meg. Nekem nagyon tetszik és hasznos társam lesz ebben a tanévben is.

Földvári István

Tisztelt Balázs!

Köszönöm érdeklődését! A szoftvert a jövőre esedékes érettségire való felkészülés céljából vásároltam meg. Ezért is választottam az 1 éves VIP tagságot letöltéssel. A tapasztalataim nagyon jók. Ha ez program meg lett volna nekem már kilencediktől, akkor valószínűleg nem kellett volna éveken át élet-halál harcot folytatnom a kettesért. Nem húztak meg egyszer sem, de ehhez nem kevés szerencse is kellet. Szóval most kezdem a 12 évfolyamot, cél a sikeres érettségi. Eközben három év anyagát is próbálom átvenni újra, és sok dolog csak most utólag világosodott meg bennem. Megdöbbentő volt szembesülni azzal, hogy a jelenlegi középiskolai matematika oktatás, tananyag, mennyire elmarad az önökétől.

N. Ida

Kedves Balázs!

Köszönjük érdeklödését,a fiam nevében is.A pótvizsga sikerült, 5 feladatból 4 teljesen jó lett.Nagyon jó a program a fiam nagyon sokat tanult belőle.A 10. évfolyamban csak ezt fogjuk használni.

József

Kedves Csjernyik Balázs!

Jól sikerült, nagyon köszönjük a programot.
Nem volt könnyu, de voltak szerencsére átfedések.

R. Andrea

Kedves Balázs,

Végre túl vagyunk a megmérettetésen. Hál Istennek sikerült a pótvizsga, bár nem volt egy egyszer menet. Az írásbeli nem sikerült olyan jól, nem is értettem miért (talán bestresszelte magát és leblokkolt), mivel a lányom nagyon sok példát oldott meg, többnyire hibátlanul, az általad feltett próba pótvizsgákat is elég jó százalékkal oldotta meg (könnyebb:87%, nehezebb 77%). Viszont a szóbelije nagyon jól, azaz hibátlanul sikerült, így csütörtökön végre megtudtuk, hogy sikeres lett a pótvizsga. Úgyhogy kő lesett :-) Mindenesetre a jövőben a szoftverrel együtt fogja lányom átrágni az anyagokat, így remélhetőleg elkerüli az 1-eseket, és nem kerül többet ilyen helyzetbe. Köszönjük!

Christian

Köszi Mateksoft, Balázs!

Köszönjük a progit, nagyon megérte. 10.-es lett és amit nem értett, azt most 10 perc alatt megoldotta,és nem kellet szóbeliznie.

Jutka Takács - Facebook

A legjobb,legérthetőbb minden NET-es anyag közül!!! Köszönet érte és gratulálok a készítőinek!

J. Dávid

Kedves Balázs!

Ez valami fantasztikus szoftver, az elején kicsit félve rendeltem meg, de nem bántam meg! Sőt! Hogy a legegyszerűbben fogalmazzam meg, ezt még a „hülyegyerek” is megérti, én vagyok a bizonyíték :)!

Gratulálok és további sok sikert kívánok!

Név nélkül

Kedves Csjernyik Balázs!

Nagyon örülök, hogy írhatok erről a fantasztikus programról. Számomra ez jelentette a megváltást. Eddig elég nehezen ment a tanulás, sok más hasonló módszerrel próbálkoztam (oktatóvideók stb.), de ez a program messze felülmúlta az elvárásaimat. Idén érettségizek , nagy hangsúlyt fektetve a matekra, de úgy érzem így már nem lesz vele gondom. Csak gratulálni tudok ehhez a programhoz, és köszi még egyszer.

Szép napot!

Horváth Dániel

Kedves Balázs!

Rendelés folyamata Szupergyors volt, reggel megrendeltem, elmentem a bankba befizetni az összeget és amint hazaértem már meg is kaptam e-mailben a belépéshez szükséges adatokat. MatekSoft Evolution program: Pár héttel ezelőtt amikor először kipróbáltam a demót azonnal megtetszett és úgy gondoltam ez nagy segítség lesz nekem a matek újbóli felelevenítésében, ugyanis én már érettségiztem pár évvel ezelőtt, de most a felvételi miatt több pontra van szükségem mint amit a jelenlegi matek eredményemmel szerezni tudnék. Nagyon megvagyok vele elégedve. Jó, hogy részletesen magyaráz így lehet érteni, hogy mi miért történik. Remek ötlet és megvalósítás az is, hogy a tanuló maga írhatja be egy feladat műveletét/eredményét. Az előadás stílusa remek, jobb szerintem nem is lehetne :)

Káplár Attila

Tisztelt Csjernyik Balász, és a MatekSoft Kft. csapata!

Igyekszem rövid és lényegre törő lenni, mivel biztos rengeteg levelük érkezett. Először is had gratuláljak az oldalhoz. Nagyon ötletes és remekül megszerkesztett. A rendelés folyamatával abszolút megvagyok elégedve, minden zökkenő mentes volt. A szoftver is remek, jól áttekinthető, rendezett. Egy szó mint száz, kiváló!

Rudas István

Tisztelt Csjernyik Balázs!

A szoftver egyébként nagyon jó. A tanárunk mutatta be nekünk a demó részét, amelyeket aztán én is megnéztem otthon és nagyon tetszik, elég jó szoftver!

Gratulálok hozzá!

G. Gyula

Tisztelt Csjernyik Úr!

Tegnap a befizetés után meg is érkeztek a belépési adataink, melyet este oda is adtam a lányomnak. Be is vonult a szobájába, mert másnap dolgozatot írtak és csak egy óra múlva láttuk ismét. Amikor kijött csak ennyit mondott: Apa értem! Hogy lehet az, hogy az iskolában 1 héten keresztül veszünk valamit, amit ebben a programban 1 óra alatt átnézek, megtanulok és mindent értek is?! Nagyon-nagyon hálás vagyok, hogy kitalálták ez programot. Esetleg fizikából, vagy kémiából nem terveznek hasonlót? Én már most előfizetnék!

Kreisch Ferenc

A programjukat korábban is megvettem. Nagyon hasznos számomra, mert érthetően és logikusan ismerteti a feladatokat és alkalmas a problémamegoldás, a gondolkodás továbbfejlesztésére is, hogy bonyolultabb matematikai feladatok, vagy más megközelítésben oldható feladatokat is eredményesen megoldhassunk. A leghasznosabb, hogy rendezetten tartalmazza a tananyagot és példák segítenek a megértésben. Külön megköszönöm, hogy a felvetett problémákat azonnal orvosolják.

Szabó Szilvia

Kedves Balázs!

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! Éppen jókor jött. Hatalmas segítségnek tartom a rugalmasságukat, de leginkább a program hasznosságát.

Sz. Zsuzsa /egy hálás szülő/

Tisztelt Csjernyik Balázs!

A lányom most 11. osztályos és nem nagyon érti a matek órán elhangzott magyarázatokat. Egész véletlenül találtam meg ezt az oktató programot. Először én szoktam megnézni az aznap feladott leckéhez tartozó magyarázatot, majd közösen is megnézzük, és a program alapján megtudja tanulni a leckét. Ha nem vagyok vele, akkor is segítségül szolgál neki a program.:)

B. Krisztián

Tisztelt Csjernyik Balázs!

A programról egy pár szót szeretnék Önnek írni. Azt tapasztaltam az ismeretségi körömben, hogy bizonyos emberek azért nem tudtak továbbtanulni felsőfokú intézményekben, mert nem volt megbízható tudásuk matematikából. Vagy azért adták fel a tanulmányaikat, mert a hiányos matematikai tudásukkal nem tudtak sikeres vizsgákat tenni olyan tárgyakból, ahol a feladatok megoldásához szükség volt komoly matematikai tudásra. Remélem, hogy a programja segítségével a jövőben hozzájárul sok fiatal tanuló sikeréhez. Oktatási módszerének köszönhetően pedig sokan be fognak jutni az egyetemekre, főiskolákra és sikeresen elvégzik azokat. Majd diplomával a kezükben esélyt kapnak egy szebb életre. Látja én ilyen fontosnak tartom a munkáját! Nagy hiányt pótol az oktatás területén. Sok sikert kívánok Önnek!

K. Anita

Nagyon jó "találmány"... ajánlom mindenkinek!!!!!!! Még én is kedvet kaptam a matekhoz!!!! :))

M. Máté

Profi munka...

Lampert István

Tisztelt Csjernyik Úr!

Ismételten szeretnénk megköszönni Önnek a Mateksoft programot! Azt hiszem, ezt nem tudjuk elégszer megköszönni. Fiunk nagyon lelkesedik a magyarázó bemutatókért. Ha valamiben bizonytalan, már nem tőlem kér segítséget, hanem előbb a programot hívja segítségül :). A későbbiekben bizonyára sokkal nagyobb segítségünkre lesz a program. További jó munkát és sok sikert kívánok Önnek és a Mateksoft programnak!

Debrődi Attila

Kedves Balázs!

Teljes mértékben megvagyok elégedve mind a rendelés folyamatát illetően,mind a szoftverrel illetően. Nyugodt szívvel ajánlom minden kedves ismerősömnek, aki matematikai segítségre szorul,de nem tud időt szánni arra,hogy matek tanárhoz forduljon segítségül.

Kovács Tímea, Matematika tanár

„Nagyon jónak tartom a MatekSoft Start programot önálló tanulásra, gyakorlásra. Ötletes, szemlélete. A megoldott példák feldolgozása során, lehetőség nyílik az általános iskolai hiányosságok pótlására, amik általában megnehezítik a középiskolai tananyag megértését. Köszönet Balázsnak az ötletért, a kidolgozásért.”

Vámos Zsolt

Nagyszerű a program, nagyon sokat segített eddig és még fog is a közeljövőben, minden elismerésem! További sok sikert kívánok a program fejlesztésében.

Oberhauser János

Szia!

Fantasztikus a program! Gratulálok! Érthető, jól szemlélteti a feladatokat!

Attila

Nekem nagyon tetszik, már az algebra menüből oldottam is feladatokat és tényleg nagyon jól el van magyarázva. Gratulálok, és még egyszer köszönöm a sok segítséget.

D. Róbertné

Tisztelt Igazgató Úr!

Köszönöm a segítségét, a telepítés sikeres volt. Nagyon tetszik, és mérhetetlenül hasznos.

Név nélkül

Tisztelt mateksoft szerkesztőség!

Csak annyit szeretnék elmondani a programmal kapcsolatosan, hogy életem során már sok mindennel foglalkoztam és teszem ezt manapság is. Vállalkozó vagyok, de igyekszem, nem beskatulyázódni, így mind az elektromosság széles palettája, gépészet, vagy az alpin favágás is szerepel a palettámon. Most így 44 előtt, még főiskolára adtam fejem -persze ha felvesznek...., ha nem hát kitartás..-. Szó mint szó, úgy érzem, hogy ebben a  programban megtaláltam, a magam "kis" Szentgálját.

A középiskolában állandóan féltem a matek óráktól, melyre rengeteg ok visszavezethető. Talán a legfontosabbat Önöknek sikerült megoldani... Sikerélmény. Ha apró is, de folyamatos tanulás mellett, ez a virtuális segítség tökéletes hátteret biztosít. Remélem, hogy a további fejlesztések is hasonlóan sikeres pályát fogna futni.

1 hónappal később a folytatás:

Tisztelt Csjernyik Balázs!

A mai napon megkaptam a miskolci egyetem írásos értesítését, hogy felvettek villamos mérnöki képzésbe.

Gratulálunk!!!

Bozsik Sándorné Erika

Ennél jobb dolog, hogy rátaláltam erre az oldalra, úgy érzem nem is történhetett velem! 
Én felnőtt fejjel járok esti érettségire, s küzdöttem a matekkal. Nagyon jó ez a program, mindenkinek csak ajánlani tudom! 
S ha valakinek még a részletes program ellenére is akad kérdése- Csjernyik Balázs

őt sem hagyja válasz nélkül. Nemcsak a program jó, hanem a tulajdonosa is egy rendkívül segítőkész ember! 
Akinek van középiskolás gyermeke, vagy esetleg hozzám hasonlóan tanulásra adja a fejét- annak biztosan mondhatom ez egy megtérülő befektetés. Részletesen és alaposan fel vannak dolgozva a példák!

Köszönettel a készítőknek

Nagyné Széles Beatrix

Kedves Balázs!

A programot feltelepítettük, használjuk és nagyon elégedettek vagyunk vele! Nagy segítség, főleg, hogy itt magyar nyelvű tanár nélkül kellene a matekot tanulni.

Már a program használatának kezdetekor számomra is (pedig én csak segítő vagyok, nem én használom) világos lett sok dolog, amit sok évvel ezelőtt abszolúte nem értettem :))

További jó munkát, sok sikert!

Járjapka Zsuzsanna; Kémia-, Informatika tanár, Osztályfőnök

„Nagyon jópofa program, látszik, hogy sok munka és odafigyelés van benne. A programban tetszett, hogy a magyarázata nem a „fellegekben” jár, hanem hétköznapi nyelven szól a diákokhoz. Nagyon sokat segíthet azoknak a tanulóknak, akiknek nehézséget okoz a középiskolai matematika, de szeretnének ezen változtatni. Örülök, hogy vannak még hasznos, otthoni tanulást segítő elképzelések. Az Én osztályomban már 9-en használják a programot.”

H. Dalma

Kedves Csjernyik Balázs és MatekSoft Kft!

Köszönetet szeretnék mondani a segítségért, amit a matek szoftverrel illetve a gyors válaszokkal nyújtotok! Nyújtottak nekem! 4-esre érettségiztem, pedig félévkor még kettes voltam, ám év végén már 3-as (programnak köszönhetően)! Most úgy érzem, hogy ezek után bármire képes vagyok, ha igazán akarom és megfelelő a segítség.

Hasznos oldalak

Elfelejtett jelszó »
Regisztráció »

_

Takarékos tagságok »
Felhasználási-, rendelési feltételek »
Matematika Pótvizsga Felkészítés »
Matematika Érettségik »

Segíthetek?

Telefon: +36 (30) 738 4827
E-mail: info@mateksoftkft.hu
Kapcsolatfelvételi űrlap »