Kezdőlap
            Kezdőlap            A Szoftver            Rendelés            Vélemények            KAPCSOLAT
Profilom  :  Kosár  :  Bejelentkezés
Bejelentkezés
Bankkártyás fizetés
Matematika Pótvizsga Felkészítés:

4000+ elégedett felhasználó,

2000+ sikeres érettségi,

400+ sikeres pótvizsga.

Több ezer diák bizonyítja, hogy ezzel a szoftverrel könnyedén és sikeresen fel tudsz készülni a matek pótvizsgádra és erre Mi garanciát is vállalunk ☻!

Kérdések és válaszok a matematika pótvizsga felkészítésről:

Marika (anyuka) és Máté sikere (pótvizsga):

Mélységesen szégyellem magam, hogy nem Te voltál az első, akinek megírom, hogy Máté fiamnak nagyon jól sikerült a matek vizsgája. Szándékunk szerint rögtön írni akartunk, aztán a nagy megkönnyebbülésben elmaradt. A vizsga Máté szerint közepes erősségű volt és hasonló feladatok voltak, mint a Ti tesztetekben. Hatalmas segítség a szoftver, Máté szeretné végig használni, amíg tanul. Nagyon örülünk, hogy rátok találtunk. Hálásan köszönjük a segítséget. További sok sikert munkátokhoz.

Norbié, aki félévtől használta:

Üdv, csak annyit szeretnék mondani , hogy imádom ezt az oldalt !! de szó szerint !!! első félévben alig súroltam alulról a kettest.. 40-50 % os dogákat írtam.. Második félévre megrendeltem A SZOFTVERT és a legrosszabb dogám 79% volt .. felőlem annyi frissítés és újítás lehet amennyi csak belefér csak ez a csoda soha ne szűnjön meg ! Norbi voltam sziasztok!

Ádámé, akit csalással gyanúsítanak :)

Amióta használom a programot, mindig 4-est 5-öst írok, holott korábban üvöltve ugrottam fel a székből ha meg lett a 2-es. Bár azóta sokszor gyanúsítottak, hogy puskázom de azt mondtam: "Csak megláttam a matematika szebbik énjét, s hogy segítsen nekem elég pár perc és jó barátok leszünk!". S a legjobb az egészben, hogy néha néha csak 10 perc kell a programmal, hogy kimondjam egy új témára "Ezt értem!". Köszönöm a sok jó matek jegyet, s azt is, hogy ezeket leírhattam!

Ida (anyuka)

Köszönjük érdeklödését, a fiam nevében is. A pótvizsga sikerült, 5 feladatból 4 teljesen jó lett.Nagyon jó a program a fiam nagyon sokat tanult belőle. A 10. évfolyamban csak ezt fogjuk használni.

Edit (anyuka)

Tavasszal volt egy éve, hogy a lányomat befizettük az Ön programjára, és ez volt az elmúlt tíz év legjobb befektetése számunkra. A lányom tavaly 3-as volt év végén, az idén viszont dicséretes 5-ös lett egy budapesti gimnáziumban. Nagyon hálásak vagyunk és minden ismerősünknek Önt fogjuk ajánlani. Isten áldja!

Endre (pótvizsgázó)

Sikerült a pótvizsga 50%-tól volt kettes nem tudok jegyet hogy hanyas lett de elég könnyedén sikerült teljesíteni. Nagyon jó a program, szerintem ennek köszönhetem hogy nem buktam meg. Nekem nagyon tetszik és hasznos társam lesz ebben a tanévben is.

Judit

A legjobb,legérthetőbb minden NET-es anyag közül!!! Köszönet érte és gratulálok a készítőinek!

További sok-sok siker és vélemény itt >>>

Fel tudok ezzel a szoftverrel egyedül is készülni a matek pótvizsgámra?

A válaszom egyértelműen IGEN! Teljesen önállóan is fel tudsz készülni a matek pótvizsgádra, de akkor is nagy segítség, ha már jársz magántanárhoz és mellette használod. Ahogyan feljebb is olvashattad, már több ezer diáknak bevált ez a virtuális matektanulás. Nem is tudod elképzelni, hogy milyen sokan voltak olyanok, akik a féléves bukástól, vagy a bukás közeli helyzetből év végére 3-asra, 4-esre tudtak javítani. Hányan voltak olyanok, akik 3-4 héttel az érettségi előtt kezdték el használni a szoftvert és az addig írt 25-35% próba érettségik után, 60-80%-os érettségiket írtak. És több százan voltak olyan helyzetben, mint amiben te vagy, tehát pótvizsgázniuk kellett matekból.

Az eddigi felhasználó visszajelzések alapján büszkén állíthatom, hogy akik ezzel a szoftverrel készültek a matematika pótvizsgára, mindannyian sikeresen vették az akadályt! Ráadásul, ők még a régi szoftvert, az 1.0 verziót használták a tanuláshoz. A mostani 2.0-ás, amit ki is próbálhatsz, klasszisokkal jobb és többet tud, mint a régi :) .

És hogyan használjam a programot a felkészüléshez?

A programnak 2 alappillére van:

I. A „magyarázós” tanfolyamok

A magyarázós részekben a tartalomjegyzék úgy van felépítve, hogy mindig minden egymásra épüljön, így ha tananyagról tananyagra haladsz, akkor benned is logikusan, érthetően fog felépülni minden. Ezek a „magyarázós” részek is igen interaktívak, a magyarázatok interaktív kérdéssekkel vannak megszakítva, így te is aktívan részt veszel a munkában, mintha tényleg egy igazi magántanár ülne melletted. Ha végighaladtál egy ilyen tananyagon, akkor a végén megnézheted az eredményedet: összes kérdés, megválaszolt kérdések, helyes válaszok, százalékos kiértékelés, stb.

II. Tesztek

Miután megnéztél egy ilyen magyarázós részt, a tesztek között megtalálod a hozzá kapcsolódó teszt feladatsor. Itt nincsenek hangos magyarázatok csak kérdések, melyekre válaszolnod kell: beírós, kijelölős, összekötögetős, stb. A teszt végén szintén kapsz egy kiértékelést és csak ezután nézheted meg a megoldásokat.

Pótvizsga Tesztek

Minden évfolyamban 2 pótvizsga tesztet is találsz, egy könnyebbet és egy nehezebbet. Ezek a tesztek úgy lettek összeválogatva, hogy egyrészt teljesen lefedjék az aktuális évfolyamot, másrészt olyan feladatokat tartalmaznak, melyek tuti, hogy lehetnek a pótvizsgádon. Az eddigi visszajelzések alapján, tényleg hasonlóak szoktak lenni a pótvizsgákon.

Mi van, ha nem értek valamit?

Ha valamit még a beszélő tanfolyamok után sem értenél meg, vagy valami nem lenne teljesen világos, bármikor írhatsz nekem e-mailt (Balázs vagyok ☺ ) nagyon szívesen válaszolok, segítek neked. Ez ingyenes szolgáltatás, persze csak akkor, ha már vásároltál tagságot ☺.

Kreditek! Ha esetleg a tanárodtól kaptál nyárra feladatsort és van(nak) benne olyan feladat(ok), melyet/melyeket nem tudsz megoldani, fogalmad sincsen, hogyan kezdjél hozzá, akkor kreditek ellenében elkészítem neked. Választhatsz, hogy hangosítás nélkül, vagy hangosítva kéred. A hangosítás nélküliben a feladatot megoldom és mellé szöveggel leírom a legfontosabb lépéseit. Ha hangosítva kéred (ez több kreditbe kerül), akkor ugyan olyan stílusban készítem el neked a feladatot, mint ahogy a szoftverben is láthatod. Tehát lépésről lépésre, folyamatos, hangos magyarázattal. Részletek a rendelés oldalon a "Mik azok a kreditek" fülön.

Mennyi idő alatt tudok felkészülni vele?

Ez csak tőled függ ☺! A szoftver nagy előnye, hogy bárhol és bármikor tudod használni, addig, amíg csak akarod. Nem függsz senkitől és semmitől. Az új 2.0-ás verzió ráadásul már nem Flash, hanem HTML5 alapú, így működik Ipad-en, Iphone-on és újabb típusú Androidos mobileszközökön is. Még egy mobilnettel is 1 oldalnak a betöltése kb. 3-4 másodperc.

Na de visszatérve a fő kérdéshez: mennyi idő kell a felkészüléshez? Ha van még időd (4-6 hét) akkor napi 1-2 óra használat elegendő, de ha nagyon rákaptál az „ízére”, akkor persze gyakorolhatsz többet is ☺. Viszont, ha csak pár héttel a pótvizsga előtt találtál a szoftverre, akkor erőt kell venned magadon és a lehető legtöbb időt kell a használatával töltened.

A kezdőlapon olvastam valami garanciát, itt is érvényes?

Igen, van az úgynevezett 30 napos elégedettségi garancia, ami egy indoklás nélküli garancia. Az aktiválástól számítva 30 napod van élni vele. A garanciához csak meg kell írnod, hogy Kis Pista vagyok és élnék a 30 napos garanciával, a számlaszámom a következő. Mivel ez egy indoklás nélküli garancia, ezért nem kérdezzük meg, hogy miért élsz vele, csak visszautaljuk a tagság árát (3-5 napon belül).

Ezen kívül van pótvizsga garancia is, ami pedig azt jelenti, hogy az eltelt napoktól függetlenül, ha nem sikerülne a pótvizsgád (még nem volt rá példa), akkor is visszautaljuk a számládra az összeget. (ehhez, beszkennelt írásos dokumentum kell, ami ezt bizonyítja).

EDZÉSTERV PÓTVIZSGÁZÓKNAK!

1) Ha ezt az "edzéstervet" még júniusban olvasod, akkor rögtön egy jó tanács. Kezdd a felkészülést júliusban! Ha hiszed, ha nem, az agyadnak jót tesz a „szakadás” a „törés”, az hogy kizökkensz a sulis rutinból és egy kis pihenés után kezded a pótvizsga felkészülést.

2) Tarts ugyanolyan rutint mintha suliba járnál. Legyen meg ugyanaz a „munkamenet”, mely jellemző a hétköznapokra. Tehát hétfőtől péntekig tanulj, aztán a hétvége legyen szabad.

3) Kezdj a teszteken belül található első pótvizsga teszttel! Oldd meg végig, nézd meg milyen eredményt értél el, de a megoldásokat ne nézd meg! Írd föl magadnak az eredményedet! Később folytatom, hogy mit csinálj vele.

4) Oszd két részre a napodat! Ha a szoftverrel fogsz készülni, akkor a következőt ajánlom: Szakíts 20-40 percet naponta arra, hogy egy-egy beszélő tanfolyamot átnézel, megcsinálsz, majd egy másik napszakban oldd meg a hozzá tartozó tesztet. Példa pacsirtáknak (korán kelőknek): kb. 9 órakor nézd át a tanfolyamot és délután 3-4 körül csináld meg a tesztet. Példa baglyoknak (későn kelőknek, sokáig alvóknak): Nézd meg a tanfolyamot délután 2-4 óra között, a teszteket pedig 8-9 körül. Érdemes így két részre bontani, hagyni ülepedni a megértett anyagot. Ha netalántán valamit elfelejtettél volna a két „munka” között, akkor a teszt előtt nézd meg még egyszer, így még jobban rögzülni is fog.

5) Ha végig értél a teljes tananyagon, akkor jöhetnek a pótvizsga tesztek. Az első könnyebb, a második nehezebb. Ha valami még homályos lenne, akkor menj vissza az adott tanfolyamba és nézd meg újra.

6) Ha netalán túl hamar végeztél volna, akkor se kényelmesedjél el, legfeljebb a heti 5 tanulós napot csökkentsd le 3-ra, de mindig csinálj valamit. (könnyen felejt az ember)

A két blokk között pedig pihenjél, strandoljál, mozizzál, szórakozzál!

Ha bármiben segíthetek, írj bátran!

ui.: +1 jó tanács! Sportolj tanulás előtt! Ugyanis, ha testedet lefárasztod, sokkal jobban fog menni a tanulás. Feldobódsz, ellazulsz, nem leszel stresszes, görcsös. Ráadásul a strandon is jobban fogsz kinézni :)

Próbáld ki a szoftvert, vegyél tagságot, és csatlakozz a MatekSoft-osok klubjába, ahol a siker mindenkinek jár ☺ !

Hasznos oldalak

Elfelejtett jelszó »
Regisztráció »

_

Takarékos tagságok »
Felhasználási-, rendelési feltételek »
Matematika Pótvizsga Felkészítés »
Matematika Érettségik »

Segíthetek?

Telefon: +36 (30) 738 4827
E-mail: info@mateksoftkft.hu
Kapcsolatfelvételi űrlap »